Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg psykolog med neuropsykiatrisk kompetens

Leg psykolog med neuropsykiatrisk kompetens

Coperio Malmö · Malmö · Ansök senast 19 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Drivs du av att göra neuropsykiatriska utredningar av hög kvalitet? Vill du arbeta som konsult och själv ha möjlighet att styra dina arbetstider?

Om Coperio

Coperio AB är en privat vårdgivare som är specialiserad på neuropsykiatriska utredningar av barn, ungdomar och vuxna och skolpsykologiska tjänster. De vanligaste tillstånden som vi utreder är ADHD, ADD och autism. Vi har avtal med flera regioner och bedriver konsultverksamhet runtom i Sverige. Vi har mottagningar i Karlstad, Malmö och Göteborg. De flesta patienter kommer till oss via remiss från BUP eller en vuxenpsykiatrisk enhet. Vi gör även privatfinansierade utredningar. Våra medarbetare är vårdadministratörer, legitimerade psykologer, och specialistläkare i psykiatri med gedigen neuropsykiatrisk kompetens. Vi strävar alltid efter att utföra våra tjänster med hög kvalitet, tillgänglighet och ett stort engagemang.

Om tjänsten

Vi söker just nu legitimerade psykologer som vill arbeta på konsultbasis på vår mottagning i Malmö. Vi utreder både barn och vuxna. Du behöver ha tidigare erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete av antingen barn eller vuxna. Du har själv möjlighet att lägga upp och styra ditt arbetsschema. Arbetet kan i viss mån utföras på distans för att möjliggöra pendling. Vi arbetar i ett webbaserat journalsystem och i digitalt vårdrum. Vår styrka hittar vi i våra relationer till varandra och till våra kunder.

Vill du arbeta med oss?

Vi söker just nu dig som:

· Har minst två års erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn eller vuxna.

· Är flexibel, strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt.

· Har en vilja att göra det bästa för våra patienter.

Ansökan

Är du intresserad av att arbeta som konsult? Ansök nu. Maila CV och ett personligt brev till info@coperio.se. Märk din ansökan med KONSULT. Vi tar emot ansökningar löpande och uppdrag kan påbörjas omgående. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta VD Jenny Åberg på telefon 072-2099988.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coperio Malmö

Placering

Malmö

Kontaktperson

COPERIO AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons