Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg. Ortopedingenjörer till TeamOlmed i Eksjö

Leg. Ortopedingenjörer till TeamOlmed i Eksjö

TeamOlmed Eksjö · Eksjö · Ansök senast 30 sep. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdragsgivares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Höglandssjukhuset i Eksjö samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Sammanlagt är vi cirka 40 medarbetare och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet. I anslutning till kliniken bedriver vi även butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor och inlägg.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta emot patienter, göra analyser och förse dem med hjälpmedel. Möjlighet finns att arbeta med barn patienter inom habiliteringen, och rollen innefattar ett tätt samarbete med barnhabiliteringen i Jönköpings län. Din tidigare erfarenhet och vår gemensamma målsättning styr arbetsinnehållet. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av digital teknik och moderna kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer och flöden. Vi arbetar ständigt med att öka kompetensen hos vår personal och vi tycker det är viktigt med engagemang för att vi tillsammans ska utvecklas med syftet att kunna ge våra kunder och patienter bästa möjliga service.

Vem vi söker

Vi söker 2 utbildade Leg. Ortopedingenjörer, varav en med inriktning barn ortoser. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt som Leg. Ortopedingenjör.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete och variation. Önskvärt är även om du har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder

Som Leg. Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. TeamOlmed har ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade ortopedingenjörer. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som leg. ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

2 heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Katrin Zaya 070-620 02 78.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Eksj-Sweden/Leg-Ortopedingenjr-TeamOlmed-Eksj_REQ-2041

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen ”Karriär”.

Sista ansökningsdatum är 2022-10-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TeamOlmed Eksjö

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Össur Nordic AB

Dela jobbannonsen