Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leg. optiker till vår fina butik i Norrköping

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB · Norrköping · Ansök senast 17 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

NORRKÖPING: Glasögonmagasinet & Optikkällaren har idag 21 butiker. 12 butiker är utspridda i Sverige under namnet Glasögonmagasinet och i Göteborgsområdet finns 9 butiker med namnet Optikkällaren.

Vi vill vara en lokal starkt förankrad optiker med fokus på att ge kunderna bästa service, djupare kliniska tjänster samt brett utbud och bra pris på bågar och optiska kvalitetsprodukter.

Hos oss får du som optiker arbeta med modern teknisk utrustning för att ges bästa möjliga förutsättningar att hjälpa våra kunder.

Vi erbjuder också ögonhälsa som blivit en viktig del för våra kunders trygghet.

GOS (som vi internt kallar företaget) är en svensk helägd kedja med butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi vet att våra kunder uppskattar ett starkt lokalt engagemang och ger därför våra butiker mycket stort egenansvar! Varje butik får förutsättningar att formas efter deras kunder och efter medarbetarnas unika egenskaper. Vi lägger också stor vikt vid att skapa trevliga butiker och arbetsmiljöer, platser där man känner sig nästan som hemma. Arbetsplatserna är ljusa trevliga butiker oftast i den centrala delen av respektive stad eller område. Våra arbetstider (öppettider) är humana och under sommaren går vi på ett sommarschema som innebär att butiken stänger lördag & söndag.

Vi söker dig som har ett stort driv i kombination med hög ansvarskänsla. Du har förmågan att få saker gjorda och du gillar när du får möjlighet att hjälpa andra människor. Du är kommunikativ och trivs bäst i ett lag. Här får du vara med och utveckla din arbetsplats, våra beslutsvägar är korta och du kommer också kunna vara med att påverka din egen arbetssituation.

Tjänsten utgår från Norrköping med en tjänstegrad på mellan 80–100% (detta kan diskuteras).

Butiken är en ögonhälsobutik, vi ser det därför som en fördel om du vill utvecklas inom det kliniska området. Vi är knutna till SRAT och alla våra butiker är också certifierade enligt optikbranschens kvalitetsnorm.

Vi arbetar med de flesta av alla kända båg & kontaktlinsleverantörer och våra glas tillverkas i Tyskland av Optovision. Vi tror att en optiker, både idag och i framtiden, behöver kunna erbjuda både bästa möjliga produkter och djupare kliniska tjänster som t ex ögonhälsa.


Vill du veta mer om oss och om tjänsten, ta gärna kontakt för ett förutsättningslöst samtal!


Martin Åberg, VD

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB

Box 2266, S-600 02 NORRKÖPING

martin@glasogonmagasinet.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Glasögonmagasinet Optik Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons