Leg. djursjukskötare och djurvårdare sökes till Tenhult och Eksjö

Veterinärkliniken Tusen & en katt AB · Jönköping

·

Ansök senast 18 dec. (51 dagar kvar)

Ansök via mejl

Veterinärkliniken Tusen och en katt AB startade 2016 och driver två mindre smådjurskliniker, en i Tenhult och en i Eksjö. För närvarande är vi 2,5 veterinärer och 3 legitimerade djursjukskötare, men söker nu ytterligare en medarbetare för att kunna möta en ökad efterfrågan från våra kunder.

Vår grundfilosofi är det personliga bemötandet en liten klinik kan erbjuda med samtidigt hög kompetens. Vi värnar om att ha tid för både djur och djurägare.

I dagsläget har vi öppet alla vardagar, inga helger eller röda dagar. Arbetstid är till största del förlagd dagtid, med enstaka kvällspass fram till klockan 20. Kliniken är utrustad med röntgen, ultraljud, laboratorium och poliklinikoperation.

Vi söker Dig som uppskattar nära kundkontakt och gärna gör det lilla extra. Förutom kompetens värdesätter vi flexibilitet, initiativförmåga och humor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning enligt överenskommelse på 80-100%. Tjänsten kommer att vara förlagd på båda våra kliniker.

Välkommen med din ansökan eller frågor till:

Sara Dufva Lundquist, sara@tusenochenkatt.se

Helena Ulpe, helena@tusenochenkatt.se

Kliniken når Du på telefonnummer: 036-131020 och kan då be att få tala med någon av ovanstående om Du föredrar att ställa frågor per telefon!

Veterinärkliniken Tusen och en katt

Centrumvägen 19 Österlånggatan 20

56161 Tenhult 57531 Eksjö

www.tusenochenkatt.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Veterinärkliniken Tusen & en katt AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Veterinärkliniken Tusen och en katt AB

Ansök via mejl