Leg. djursjukskötare & Djurvårdare nivå 3

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB · Grästorp

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig leg. Djursjukskötare alt djurvårdare nivå 3 som önskar anställning på en helt nybyggd djurklinik!

Vi har en fullutrustad operationsavdelning, digitalröntgen, ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras. Vi har också en fullutrustad tandavdelning.

Rollen innefattar en kombinerad tjänst som anestesisköterska och polikliniksköterska.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad, då möjlighet finns att bli upplärd av erfarna kollegor. Har du tidigare erfarenhet som narkossköterska är detta meriterande.

Vi söker dig som brinner för att utvecklas i din yrkesroll. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling och även att vara med och utveckla din arbetsplats. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet inom smådjursvård och då gärna känner dig säker på att inducera, underhålla och övervaka narkosen på hund och katt. Stort vikt läggs vid personliga egenskaper. Meriterande om du har vana av att jobba på tand, då du även kommer att få jobba på tandavdelningen utöver operation och polikliniken.

Ljusa stora fina lokaler, vi har idag 800kvm yta i helt nybyggda lokaler. Tjänsten finns tillgänglig både som heltid och deltid.

kollektivavtal finns.


Om oss:

Grästorps Veterinärklinik är en privatägd klinik som är belägen i Grästorp. Vi är ett härligt arbetsteam som alla är utbildade inom olika ämnesområden. Genom ett stort engagemang och kunskap vill vi bidra till en så säker, bred och kvalitativ djursjukvård som möjligt.

Övrigt:

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, vi är lyhörda för dina behov. Arbetstider är vardagar, dagtid. Intervjuer kommer hållas löpande under rekryteringsprocessen, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Provanställning tillämpas.


Vi har tagit ställning till rekryteringsföretag och reklamföretag och liknande och önskar ej att bli kontaktade av dessa!


För mer information kontakta klinikchef Nathalie Niklasson

nathalie@grastorpveterinarklinik.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Grästorps Veterinärklinik & Rehab AB

Ansök via mejl