Leg. djursjukskötare & Djurvårdare nivå 3

Grästorps Veterinärklinik & Rehab · Grästorp

·

Ansök senast 15 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig leg. Djursjukskötare alt. djurvårdare nivå 3 som vill vara med från början!

Knyta nya kontakter med djurägare samt vara med och bygga upp en modern och trivsam klinik.

Vi har en fullutrustad operationsavdelning, digitalröntgen, ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras.

Planer att utöka med en tandavdelning inom kort. Kliniken har även en fullutrustad rehabavdelning med vattentrask och sim. Du kommer att jobba med smådjur – hund och katt. Du erbjuds att leda arbetet på polikliniken och operationsavdelningen tillsammans med opererande veterinärer, och göra det bästa för varje enskilt djur.

Du är en del av kedjan från intag, pre-operativ bedömning till uppvak och post-operativ omvårdnad. Vi har två operationssalar med inhalationsnarkos, där den ena är avsatt för tandvård i framtiden.

Du skall även vara flexibel och kunna jobba roterande, bl.a på polikliniken, kunna ta kundsamtal, ta betalt i receptionen, ta blodprover samt analysera dessa och även röntga.

Kliniken har ambitioner att bli djursjukhus i framtiden. Ljusa stora fina lokaler, vi har idag 700kvm yta med helt nybyggda lokaler. Tjänsten finns tillgänglig både som heltid och deltid.

kollektivavtal finns.

Kliniken öppnar hösten (sept/okt) - 2020.


Vi har tagit ställning till rekryteringsföretag och liknande och önskar ej att bli kontaktade av dessa!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grästorps Veterinärklinik & Rehab

Placering

Grästorp

Kontaktperson

Trestad Hundfysik

Ansök via mejl