Leg Distriktssköterska (DSK)

Capio · Stockholm · Ansök senast 11 juli (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Vårdcentral Gullmarsplan ligger alldeles invid Gullmarsplan, Globen/Tele 2 arena med ett rikt utbud av affärer, restauranger och service. Gullmarsplan är en av Stockholms tredje största knutpunkt gällande lokala kommunikationsmedel med tunnelbana, buss och tvärbanan. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, barnhälsovård, psykosocialt team, hemsjukvård, lokalt laboratorium och administration. Vi är en modern och välfungerande verksamhet bestående av ca 40 st medarbetare som servar ca 13 900 listade patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Inom Capio har vi stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i företagets utveckling och framgång. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad förmåner.

Din roll

Vi söker nu dig som är DSK för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för DSK i primärvård sommottagningsarbete, förskrivningar,telefonrådgivning och digital rådgivning viachatt. Du kommer ha en varierande roll och vara inkluderad i ett team bestående av 4 DSK-kollegor.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Delar av arbetet kan läggas på distans vid önskemål ochbehov.

Vi erbjuder dig

Hos oss är det viktigt med högt i tak och frihet under ansvar. Vår ambition är att vara en inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra.Vi tillämpar naturligtvis kollektivavtal och generösa pensionsavtal. Kompetensutveckling är en självklarhet och friskvård uppmuntras med ett bidrag på 3000:-/år samt ett skobidrag på 800:-/år.

Om dig

Du som söker är legitimerad distriktssköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har minst 2 årserfarenhet av mottagningsarbete. Meriterande är erfarenhet av primärvård och/eller närsjukvård.

Publicerat: 2024-06-11

Sista ansökningsdag: 2024-07-11

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons