Leg. Arbetsterapeut

Uppvidinge kommun · Uppvidinge

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser. Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en leg. arbetsterapeut med arbetsuppgifter inom kommunal hemsjukvård och rehabilitering i ordinärt och särskilt boende. Kommunens rehabiliteringsgrupp som utgår från Lenhovda, är nu i behov av en ny kollega. Rehabiliteringsgruppen besitter en hög kompentens med mångårig erfarenhet, yrkeskompetensen i gruppen består av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeuter och hjälpmedelstekniker. Vi utgår från ett personcentrerat arbetssätt där personens behov sätts i fokus. Arbetsterapeutiska bedömningar, hjälpmedelsförskrivning och olika former av träning med aktivitet i hemmiljö är en del av ditt arbetsområde. Att kunna handleda, stödja och instruera vårdtagare och dess närstående är en mycket viktig del i arbetet. Även förmågan att emellanåt skapa adekvata utbildning/handledningstillfällen för omvårdnadspersonal i vardagen är en annan del av arbetsuppgifterna. Upprätta intyg angående ADL-förmågor och inför bostadsanpassningsansökningar ingår också som en del i arbetet. Det krävs att du kan arbeta självständigt och i team. Du ser utveckling av arbetssätt och verksamhet som en självklar del i Din funktion. Du får ett varierande och stimulerande arbete genom att utföra dagens arbete och samtidigt utveckla det inför morgondagens utmaningar. Låter detta som något för dig att vara delaktig i tveka inte med din ansökning.

Kvalifikationer
Datorvana är ett absolut krav och det är ytterst nödvändigt att du är ansvarstagande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Våra system är ffra Cambio Cosmic och Procapita. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du måste vara serviceinriktad, prestigelös, självgående och strukturerad. Du behöver även vara en god organisatör med förmåga att prioritera och samarbeta. Att du delar Uppvidinge kommuns värderingar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt både inom organisationen och gentemot allmänheten är en förutsättning för tjänsten. Erfarenheter av att tidigare tjänstgjort inom kommunal verksamhet ser vi som en merit. Körkort är ett krav. Intervjuer sker löpande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uppvidinge kommun

Placering

Uppvidinge

Kontaktperson

Lena Danielsson

0474-470 00