Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledigt jobb som underhållsmekaniker / linjetekniker i Tingsryd via Lernia

Ledigt jobb som underhållsmekaniker / linjetekniker i Tingsryd via Lernia

Lernia · Tingsryd · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på reparationer, tekniskt samt maskinunderhåll? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som tekniker hos vår kund något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett svenskt, välkänt och expansivt företag!

Arbetsuppgifter
Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen att arbeta med underhåll, felsökning och problemlösning av teknisk utrustning på företaget. Samt reparera olika maskiner och utrustning för livsmedelsindustri. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom teknik eller fordonsmekanik alternativt har 2-4 års erfarenhet av mekande o skruvande med exempelvis bilar.

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är praktiskt lagd, har förmåga att hitta egna lösningar och ett kreativt tänkande! Du har lätt för att möta nya människor då ditt arbetet sker ute i företagets pågående produktion. Vi tror att du trivs med att driva ditt eget arbete framåt samt har en god samarbetsförmåga.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Tingsryd

Dela jobbannonsen

Anmäl annons