Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Göteborg

Ledigt jobb som Kundtjänstmedarbetare i Göteborg

Recruitive · Göteborg · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Just nu söker vi på Recruitive framtida stjärnor till jobb inom kundtjänst hos vår uppdragsgivare i Göteborg. Här får du inte bara möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng, du kommer också att få möjlighet att knyta viktiga kontakter och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden! Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare kommer främst vara att ge professionell service och support, ta emot inkommande samtal och i vissa fall mejl samt arbeta med felsökning och problemlösning. Arbetet inleds med en betald utbildning där du kommer att lära dig grunderna och lära känna ditt team. Du kommer att arbeta i nyrenoverade, öppna och trevliga lokaler centralt i Göteborg. Tjänsten är en heltidsanställning med varierande arbetstider

Dina arbetsuppgifter

I jobbet ingår till exempel att
  • ge service i världsklass
  • göra felsökningar
  • uppföljning av kundärende
Din profil

Vem söker vi?
Till rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi framförallt dig som är en utåtriktad och positiv person som motiveras av att få jobba med människor och att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med människor, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du är van att jobba i ett högt tempo, är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt har erfarenhet av liknande arbete.

Vi önskar att du
  • kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • är van att kommunicera med olika typer av människor
  • kan arbeta oregelbundna tider
  • har god datorvana
Det är meriterande om du
* har haft yrken med mycket kundkontakt

Erbjudande
  • meriterande arbetserfarenhet
  • lön enligt kollektivavtal
  • utbildning på plats
Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recruitive

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons