Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledigt jobb som Konstruktör hos Lämneå Bruk

Ledigt jobb som Konstruktör hos Lämneå Bruk

Pema People AB · Finspång · Ansök senast 18 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som har siktet inställt på målet och ser till att lösa eventuella problem som uppstår på vägen? Vill du utveckla dina kunskaper inom produktdesign, produktutveckling och kundkontakt och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Lämneå Bruk är förlagd i anslutning till vacker natur och passar perfekt för dig som vill kombinera ditt intresse för teknik med natursköna omgivningar. Är man intresserad av att bo i närheten så finns det goda möjligheter till att hitta bostad till en billig kostnad. Detta är ett arbete för dig som söker en familjär arbetsplats men med en internationell marknad. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
  • arbeta med design i CAD-program
  • ta fram tekniska kravspecifikationer
  • arbeta med systemkonstruktion
  • arbeta med detaljkonstruktion
  • testning för att kvalitetssäkra produkter
  • arbeta med flexibla och kundanpassade lösningar
  • driva egna projekt
DIN PROFIL

Till rollen som Konstruktör söker vi dig som är en tålmodig och engagerad person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och att göra processer smidigare. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete som konstruktör inom mekanik, att ta fram lösningar inom finmekanik och precisionskonstruktioner och arbete i något CAD-program, men det här är inget krav.

Utöver det är det en stor fördel om du har kunskaper i något eller flera CAD-system, meriterande om du har kunskap inom systemet IronCad.
Vi tror att du är en person med ett stort intresse för teknik. Utöver det så kan du förlika dig med Lämneå Bruks grundtanke om att ha en passion för service. Du trivs med att göra kundanpassade lösningar, möta frågor, utveckla och presentera förslag som möter kundens behov. Som person är du flexibel och motiveras av att driva dina uppgifter i mål på ett professionellt sätt.

Om lämneå bruk

Lämneå Bruk producerar tekniskt avancerade maskiner för olika trådtyper från början till slutprodukt, ett innovativt företag med avancerad teknik som distribuerar sina produkter internationellt. Vi arbetar med hela produktionskedjan och ansvarar för samtliga delar. Såväl design, programmering och tillverkning sker på plats på Lämneå Bruk. Tråden vi tillverkar finns i en mängd olika produkter. tex svetstråd för svetsning, fjädertråd som finns i bilar, i brödrosten, klockan, broar etc.

Vår slogan är " A passion for service" något som genomsyrar hela verksamheten.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pema People AB

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons