Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lediga jobb inom fordonsindustrin i Braås!

Manpower · Växjö · Ansök senast 26 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta tillsammans med härliga kollegor? Vill du jobba på ett av de största företagen inom fordonsindustrin? Då kan du fortsätta att läsa! Ta chansen att jobba inom fordonsindustrin i Braås. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Vänta inte- sök redan idag!

Hur är det arbeta inom fordonsindustrin i Braås?
Vi söker just nu nya medarbetare till flera avdelningar hos vår kund i Braås- montörer, truckförare, svetsare, maskin- och laseroperatörer samt kantpressare. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med mycket humor. För oss är det viktigt att du är en lagspelare och har förmågan att samarbeta med dina kollegor. Tempot är högt och det är ett fysiskt arbete. Det är därför viktigt att du känner att du kan trivas och klara av det. Du kommer att bli anställd av Manpower och uthyrd till kund. Du kommer att arbeta heltid, där arbetstiderna kan variera. Vi vill därmed att du är öppen för att skift kan förekomma.

Monteringen
Som montör hos vår kund kommer du att jobba med montering av dumpers. Du kommer att jobba på olika stationer, antingen på löpande band eller fasta stationer. Du kommer även rotera under arbetsdagen och du får självklart upplärning på plats.

Logistiken
På logistikavdelningen kommer du som truckförare att förse produktionen med delar och material. Du kommer att köra i trånga utrymmen så det är viktigt att du känner dig trygg i din truckkörning! Det förekommer också uppgifter såsom lastning och lossning. För tjänsten behöver du ha truckkort och erfarenhet- minst B1, B3 samt D1.

Tillverkningen
På tillverkningen kommer du som svetsare att svetsa plåtdelar till dumpers, främst MIGMAG- svetsning men det förekommer även TIG- svetsning. Du behöver ha svetslicens samt erfarenhet sedan tidigare.

Som maskin/ och laseroperatör jobbar du också på tillverkningen, och kommer bland annat att ladda och tömma fixturer, mätning, slipning/gradning, svarvning, verktygsjustering och programmering i maskiner.

Den vi söker
Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom industri eller liknande arbete. Vi går även mycket på personlig lämplighet där den inre drivkraften är något som vi anser viktigt. Vi tror att du är driven, positiv och flexibel i ditt arbete. I övrigt ser vi att du:
  • Gärna har arbetat inom industri eller i liknande arbetsmiljö
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har traverskort
  • Har gymnasieexamen med godkända betyg i grundämnena
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Öppen för varierande arbetstider
  • Har god fysik då man står och går större delen av dagen. Det kan även förekomma tunga lyft.
Vänligen bifoga dina behörigheter i din ansökan, såsom truckkort, travers och svetslicens.


Sök tjänsten i dag!

I detta uppdrag samarbetar kundföretaget med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Spasovska, sandra.spasovska@manpower.se. Vi tar EJ emot CV/ansökningar via mail! Skapa en profil på vår hemsida manpower.se, samt lämna en ansökan.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Manpower

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons