Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledande montörer VVS och VVS-montörer

Ledande montörer VVS och VVS-montörer

Jobbet.se · Malmö · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på Rörläggaren flera ledande montörer VVS och VVS-montörer med placering i Malmö. Välkommen till oss!

Här är du en uppskattad kollega i teamet. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra. Du är en viktig person och familjemedlem. Här råder en öppenhet och nyfikenhet och vi vill alltid utvecklas och lära av varandra. En viktig ingrediens är att ha kul på jobbet. Vår ledstjärna "Med drivande engagemang" och företagets värderingar; volymkunskaparna, vi säger som det är, laganda och klokonomi är viktiga för oss.

ÄR DU LEDANDE MONTÖR?
Du får arbeta i ett ledande företag med många intressanta projekt inom såväl sjukhus, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier. Du har ett nära samarbete med våra Projektansvariga, beställaren och våra duktiga montörer. Det är din uppgift att vara insatt i projektprocessen, planeringen och resursfördelningen. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete och tar ansvar för att leverera det du har lovat i rätt tid.

För att trivas med jobbet ska du ha en god kommunikationsförmåga och ha ett intresse av att motivera och utveckla samarbete i egna team. Du har en förmåga att se projektprocessens gång och har viljan att ta ansvar för din egen och andras utveckling.

Du som söker har yrkesexamen och har jobbat några år och skaffat dig bred kunskap. Du jobbar i dag som ledande montör och vill komma till ett stabilt företag med många intressanta projekt, där du blir uppskattad och får jobba tillsammans med ett engagerat supportteam.

ÄR DU VVS-MONTÖR?
Hos oss får du jobba i ett ledande företag med många intressanta entreprenader inom såväl, sjukhus, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier.

För att trivas med jobbet ska du ha drivande engagemang och vill hitta de enkla lösningarna, som ger mervärde.Vi är ett stabilt företag och våra anställda stannar hos oss i många år. Här får du möjlighet till egen utveckling. Kanske vill du bli ledande montör i framtiden?

Du som söker har yrkesexamen och brinner för yrket.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons