Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledande montör/Elektriker till Takab

Ledande montör/Elektriker till Takab

Takab · Uppsala · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren och serviceinriktad elektriker med stort intresse för solenergi? Då ska du jobba hos oss på Takab inom Soltechkoncernen. Vi ska vara det naturliga valet av entreprenör inom tak & sol. Sedan vi blev del av Soltechkoncernen har vi börjat erbjuda solcellsinstallationer, batterilösningar och laddlösningar till våra kunder. Detta är ett affärsområde som utvecklas där du blir vår första elektriker.

Som ledande montör och elektriker på Takab kommer du att ha en delvis administrativ roll och sköter som elektriker elinstallationer relaterat till el, sol, ladd och batteri. Administrativa uppgifter innefattar exempelvis föranmälningar, installationsmedgivanden, myndighetskontakter och besiktningar.

Du arbetar inte fysiskt med panelinstallation, men övervakar och har hand om kontrollprogram avseende installation av solcellsanläggningar samt utför relaterade elinstallationer. Detta innefattar exempelvis att koppla växelriktare och slutföra installation av solcellsanläggning liksom att felsöka, koppla, ge service, granska installationer, slutkontrollera och säkerställa installationens kvalitet. Du arbetar ute på olika projekt på olika platser tillsammans med kollegor liksom självständigt. Dina dagar kommer att variera från arbete mot privatkunder, bostadsrättsföreningar och företag och innefattar kundkontakt.

Vårt huvudkontor finns i Falun, men vi genomför projekt i Dalarna, Gävleborg, Uppsala, Västmanland och Örebro län. Din bostadsort kan därför vara inom något av dessa områden.

Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och mån om att leverera kvalitet inom uppsatta tidsramar. Du har gedigen samarbets- och problemlösningsförmåga med stor drivkraft och ett systematiskt arbetssätt. Vi ser även mycket till personlig lämplighet.

Vi söker dig som har en el-utbildning med minst fyra års erfarenhet inom installation och servicearbeten. Som person är du lösningsorienterad, driven, gillar utmaningar, är ansvarstagande och har en yrkesstolthet för ditt arbete och vill utvecklas i en snabbt växande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.

Visst vill du bli en del av Takab och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.

För att passa i rollen som elektriker har du:

· Behörig elektriker (AL)

· Branscherfarenhet är ett starkt plus

· B-körkort

· Goda kunskaper inom office-paketet

· God nivå vad gäller tal och skrift på både svenska och engelska

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

För mer information kontaktar du: Jon Onsbacke, jon.onsbacke@takab.nu

Välkommen med din ansökan!

Takab – Framtidens takentreprenör! Vi utgår från Falun, men har hela Mellansverige som marknad. Takab utför nyproduktion, renovering och servicearbeten på papptak, plåttak och tegeltak. Vi erbjuder även solceller, batteri och laddlösningar! Vi skall vara det naturliga valet av entreprenör oavsett kundens storlek eller behov. Bland våra kunder finns både privata och kommersiella fastighetsägare samt byggföretag och servicebolag. Vi arbetar lösningsorienterat med fokus på kunden och ett långsiktigt perspektiv. Takab är en del av Soltechkoncernen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Takab

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Soltech Energy Sweden AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons