Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ledande montör inom el till Bravida Värnamo

Bravida · Värnamo · Ansök senast 7 nov. (20 dagar kvar)

Heltid

Är du en erfaren montör inom el som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vill du alltid bli lite bättre på det du gör? Bravida strävar alltid efter att vara nummer 1. Vi söker nu ledande montörer till vår el-avdelning i Värnamo. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

Som ledande montör har du, tillsammans med våra projektledare, utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
  • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
  • Rapportera fortlöpande till projektledaren
  • Ledare för montageteamet
  • Att vara delaktig i Bravidas utveckling
På Bravida i Värnamo har vi en mycket bred kompetens och kan erbjuda våra tjänster inom Elservice, Elentreprenad, Fastighetsautomation, Säkerhet/brand, Lås och beslag samt VS. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet inom el. Erfarenhet av arbete som ledande montör eller dokumenterad ledarskapsutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen bör du vara social och utåtriktad. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 november 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Värnamo