Kyltekniker till Hässleholm!

WorkWeb · Hässleholm

·

Ansök senast 30 sep. (4 dagar kvar)

Vi söker kyltekniker till Eklimat Sverige AB i Hässleholm!

Eklimat Sverige AB startades 2012 och har växt i en organiskt takt under dessa år. Eklimat är den självklara partnern inom värme, kyla, ventilation. De utför nyinstallation, service och underhåll med fokus på bästa funktionalitet och låg energiförbrukning. De erbjuder deras kunder ett högkvalitativt arbete från utförande till uppföljning och dokumentation av serviceobjekten.
Företaget har även sedan 2016 ytterligare ett bolag som utför service på kyla och ventilationsaggregat på tåg i Sverige. Inom tågindustrin är det höga krav på noggrannhet och driftsäkerhet.


Eklimat Sverige AB har nu fått det ärofyllda uppdraget att underhålla HVAC-systemen på Öresundstågen i en nybyggd servicedepå i Hässleholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kyltekniker kommer du att arbeta med installation och service av kylaggregat på tåg samt med andra typer av kylanläggningar. Företagets kylavdelning består av medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet av olika typer av system.Om dig


Du ska ha ett giltigt kylcertifikat kategori 1.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med felsökning samt förebyggande underhåll av kylsystem. Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas.

Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.Om WorkWeb


WorkWeb är ett rekryteringsbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Hässleholm
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Eklimat Sverige AB.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WorkWeb

Placering

Hässleholm