Jobbsafari är en del avschibsted logo

Le Croissant söker en platschef/biträdande platschef

Le Croissant söker en platschef/biträdande platschef

Le Croissant · Kalmar · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Är du en person med positiv energi och hög servicekänsla? Trivs du med att ta ansvar och har erfarenhet av restaurangbranschen? Då tror vi att det här kan vara en tjänst för dig - välkommen att skicka in din ansökan redan idag så tar du chansen att bli Platschef/biträdande platschef och arbeta på Premier på uppdragsbasis!

Denna roll är av varierande karaktär, dels är du platschef där du bland annat ansvarar för schemaläggning och för alla beställaningar till restaurangen. Du kommer även att vara en i gänget som tar emot beställningar och serverar våra gäster.

Arbetstiden är heltid mellan tisdagar och lördagar. Antingen arbetar du passen mellan kl. 09.30-17.00 eller mellan kl. 11.00-19.00. Tjänsten är ett föräldrarvikariat.

Kvalifikationer

Du som söker har troligen en gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom restaurang.

För att lyckas i rollen är du en person som tycker om att ha mycket att göra, och är stresstålig.

Har du en baristautbildning är det meriterande.

Låter det intressant?
Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson, telefon 072-580 04 99 eller e-post anna.svensson@premier.se.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 3 oktober 2021. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Le Croissant

Placering

Kalmar

Dela jobbannonsen

Anmäl annons