LÅSTEKNIKER / INSTALLATÖR - LIDKÖPING

Vadsbolås Skaraborg AB · Lidköping

·

Ansök senast 23 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vadsbolås är ett väletablerat säkerhetsföretag i Skaraborg med över 45 år i branschen. Företagets huvudkontor finns i Mariestad och totalt finns vi på 7 orter mellan Vänern och Vättern. Med lokal närvaro servar vi företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i hela Skaraborg. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för alla ledande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll samt har öppna butiker för all efterservice - effektivt och säkert ! Vårt kunderbjudande omfattar även larm, passagesystem, CCTV och annan säkerhetselektronik där vi samarbetar med vårt systerföretag Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Läs mera om företaget på www.vadsbolas.se

VI söker Dig som är praktiskt lagd och van att arbeta med verktyg. I tjänsten ingår såväl rena monteringsarbeten som bearbetning och anpassning av trä- och metalldörrar. Vi utgår från att Du är tekniskt intresserad och har fallenhet för teknik och tekniska lösningar, där man själv får lösa ett och annat problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mera elektroniska och elektromekaniska produkter varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är önskvärd.


Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, lätt för att samarbeta med andra, noggrann samt att ha initiativkraft är några viktiga egenskaper för detta arbete. Egen drivkraft är viktigt för att kunna lösa arbetsuppgifterna som oftast sker på egen hand. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.


Utbildning på gymnasienivå inom teknik eller el/svagström är lämplig bakgrund. Erfarenhet/vana från arbete som servicetekniker, montör, installatör eller motsvarande är meriterande. Datorvana är också ett plus.


Branschutbildning får Du hos oss.

Installation, service och reparation av lås, dörrstängare, elektromekanik och alla andra förekommande produkter inom säkerhetsbranschen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna.

Största delen av arbetet sker ute hos våra kunder som är både privatkunder och proffskunder. En liten del av arbetet sker i vår verkstad/butik där vi bl. a. tillverkar nycklar och låscylindrar samt säljer lås och säkerhetsprodukter till såväl privatkunder som proffskunder.


Tjänsten kan även medföra arbete på andra orter där vi har vår verksamhet, främst Skara, men det huvudsakliga arbetet avser Lidköping med omnejd.


Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en bransch som har framtiden för sig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vadsbolås Skaraborg AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Vadsbolås Skaraborg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Låstekniker/Installatör i din ansökan

Information om ansökan:Alternativt via post: Box 180, 542 22 Mariestad