Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilsmekaniker/Spånga

Sandströms Center AB · Stockholm · Ansök senast 28 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 200 miljoner.

Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.

Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp.

Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.

Hos Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

Vi är en ledande aktör på servicemarknaden för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
AVESTAGATAN 61
16308 SPÅNGA

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sandströms Center AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons