Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilsmekaniker/lastbilselektriker

Börjessons · Klippan

·

Ansök senast 15 mars (10 dagar kvar)

Vi söker erfarna lastbilsmekaniker/lastbilselektriker

Börjessons lastbilar i Östra Ljungby är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna

Arbetet som mekaniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå. Erfarenhet inom lastbilar, bussar och elektronik inom tunga fordon är ett stort plus. Viss datorvana då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Ansök via Börjessons karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Ansök senast 15 mars. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Michael Sjöholm, Mikael.Sjoholm@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Börjessons

Placering

Klippan