Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker

Wikan Personal · Örebro · Ansök senast 16 dec. (6 dagar kvar)

Heltid

Om företaget
Nordic Truck Bodies Örebro har sedan många år tillbaka hjälpt nöjda kunder med deras lastbilar. Verksamheten på NTB Service i Örebro är i högsta grad allround. Här utförs de allra flesta typer av arbeten på transportfordon och dess påbyggnationer.

NTB utför även ”Besiktningsservice” där de besiktar, reparerar och släcker eventuella besiktnings 2:or så kunden kan hämta ett färdigt fordon. NTB Service utför skåp-, chassireparationer och lackering. De utför allt från enklare elfel till totalhaveri. NTB gör alltså allt från att byta ventiler i däcken till att reparera stora brandskador eller dikeskörningar. NTB Service servar, underhåller och reparerar lätta och tunga lastbilar, små och stora skåpbilar, bussar och specialbyggda fordon.

Kunder kommer hit när de har bekymmer, behöver service, justering, reparation eller översyn.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler erfarna fordonsmekaniker som vill ta sig ann nya utmaningar. Som fordonsmekaniker kommer du att utföra service och reparationer på framförallt lastbilar.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, allt från enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparationer.

Du förväntas självständigt kunna genomföra dina arbetsdagar och ta initiativ till att utveckla ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en fordonsutbildning och/eller har hunnit skaffa dig flera års erfarenhet i branschen. Du bör känna dig bekväm och kunnig i din roll som mekaniker och ha en bra erfarenhet från problemlösning och felsök. Du bör vara hungrig och sugen på att utvecklas i din yrkesroll.

Du är en social lagspelare som uppskattar att ingå i ett team samtidigt som du kan driva ditt eget arbete framåt.
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad samt har hög arbetsmoral. Du har en utpräglad känsla för kundens behov och önskemål.

-B-körkort krävs för tjänsten. Meriterande med C-kort.
-Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Örebro. Arbetstiderna är 7-16 måndag till fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Emma Karlsson 054-400 31 11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Örebro

Kontaktperson

Emma Karlsson

+46 54 400 31 11

Dela jobbannonsen