Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilsmekaniker

Be-Ge Lastbilar AB Visby · Gotland · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan göra underhåll på det mesta inom tunga fordon.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.194 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 528 personer varav cirka 369 i Sverige.


Lastbilstekniker till Be-Ge Lastbilar Visby

Vi behöver förstärkning till vår verkstad i Visby med en lastbilstekniker/-mekaniker. Arbetet omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Rödén 0498-691470 eller Servicemarknadschef Michael Larsen på 0495-120 64. Ansökan skickas till

mattias.roden@bil.be-ge.se eller michael.larsen@bil.be-ge.se . Vi använder oss av löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan!

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Be-Ge Lastbilar AB Visby

Placering

Gotland

Kontaktperson

Be-GE Lastbilar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons