Lastbilsmekaniker

MEGAREP Lastvagnar AB · Malmö

·

Ansök senast 10 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi förstärker vårt grymma team!

Brinner du för tunga fordon och service i världsklass? Hos MEGAREP i Malmö får du arbeta i en modern anläggning med den senaste tekniken. Vi har hand om verkstad, reservdelar och försäljning av alla aktuella lastbildmärken på marknaden. Vi är ett sammansvetsat team som behöver utökas.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar på en teknikdriven verkstad med fokus på att utrusta och serva. Du servar allt inom tunga fordon med lastbilar som din bas. Du tar emot fordonet från kundmottagaren och sköter installation, service, underhåll samt reparationer. I detta så gör du kontroller, felsöker, uppgraderar och reparerar bland annat elfel, motorer, alkolås, hjulinställningar med mera. Du har viss kundkontakt där du vid komplicerade problem har en nära dialog med kund för att komma fram till lösningen.


Om dig:

Du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort.Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MEGAREP Lastvagnar AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

MEGAREP Lastvagnar AB