Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Uppsala

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Uppsala

Bilmetro AB Lastbilar Uppsala · Uppsala · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med oss? Då kan du vara vår nya lastbilsmekaniker!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland.

Om tjänsten

I Uppsala är vi drygt 20 mekaniker som brinner lite extra för tunga fordon och service i världsklass, vi arbetar i stora lokaler strategiskt placerad i anslutning till E4. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker är reparation, service och felsökning av lastbilar, påbyggnationer och släpvagnar.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilmetro AB Lastbilar Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Bilmetro AB

bilmetro@bilmetro.se023-79 25 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons