Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilschaufför till kund i Norrköping

Randstad · Norrköping · Ansök senast 29 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en lastbilschaufför till sommarvikariat med stor chans till förlängning. För att kunna bibehålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet söker vi för kunds räkning en säsongsarbetare till kunds anläggning i Norrköping. Vi söker en chaufförer med CE behörighet för fjärrkörning kväll/natt. 

Ansvarsområden

Som lastbilschaufför för vår kund är du en av dom allra viktigaste medarbetare och ansiktet utåt. Du möter dagligen kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan.

Kvalifikationer

Truckkort är meriterande och vidare krävs följande kvalifikationer:

  •  CE-kort
  •  YKB utbildning
  •  Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Personlighetsmässigt är du självständig, ansvarsfull och noggrann. Du trivs i en serviceinriktad roll, är flexibel och driven men framförallt är säkerhet viktigt för dig.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Gabriel Chamoun, gabriel.chamoun@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons