Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbilschaufför CE

BMAA Transport AB · Stenungsund · Ansök senast 30 apr. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker efter chaufförer för omgående anställning. Vi har körningar måndag-söndag, körningarna kan variera mellan dagkörning och nattkörning.

En tjänst hos oss innebär:

Distribution av styckegods över hela landet. Utgångsort är Göteborg , i arbetet kan det ingå vissa fysiska tillvägagångssätt, exempelvis vara behjälplig vid lastning/lossning. Då man träffar på en del kunder och kollegor där krävs en god social kompetens. Innan du börjar kommer du att få gå bredvid för att få bästa möjliga chans att komma in i arbetet och känna dig trygg.

Nödvändiga kvalifikationer för arbetet:

  • CE-behörighet,
  • Digitalt förarkort,
  • YKB,
  • ADR
  • Utbildningsbevis för truck.
  • Svenska i tal och skrift
  • Minst 2 års vana av körning med släp.


Våra kunder förväntar sig att vi levererar en bra kvalitet på tjänsten vi erbjuder, därför är det viktigt att du som söker är punktlig, ansvarsfull och tillmötesgående även vid ett högt tempo eller pressat schema. Det krävs även att man är noggrann och ansvarsfull med kundernas gods.

Om företaget:

Bmaa Transport AB är ett företag med rötter från ett stort bolag med mycket kontakter och arbetsmöjligheter. Hos oss erbjuder vi trygghet, bra överenskommelser och bekvämlighet.

Urval sker löpande så sök idag!

Första kontakten sker via mail Almin@infobmaatransport.seÖppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BMAA Transport AB

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

BMAA Transport AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons