Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lastbils chaufför

CHRISTER L SAMUELSSON AB · Jönköping · Ansök senast 27 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som arbetar som chaufför i Jönköping

I 40 år har vi arbetat med transporter och att skapa framgångsrika samarbeten med både våra kunder och våra medarbetare. Vi har idag strax över 100 anställda och söker som alltid nya stjärnor som vill växa med oss.

För att titta konkret på uppdraget gäller följande. Distributionsuppdrag i Jönköping. Allt ifrån slingbilar i Jönköping till bilar som levererar och lastar gods utanför Jönköpings län.. Hör av er så får ni mer info. Så tveka inte att höra av er till oss.

Att arbeta på Samuelssons åkeri innebär att du är fokuserad på kunden och ständigt beredd på förbättring. Samtidigt är du ansiktet utåt när du är ute på vägarna och vi värdesätter bra beteende i trafiken och att du använder dina kunskaper i ecodriving. Vi arbetar som ett lag från trafikledning till leverans och ser att även du är en lagspelare. Tillsättning av uppdraget sker löpande.

Samuelssons Åkeri är specialister på tempererade transporter. Vi är anslutna till transport- och logistikföretaget Alwex. Oavsett kund erbjuder vi en serviceorienterad spedition och logistik med hög anpassningsförmåga. Vår högsta prioritet är att vara en innovativ tjänsteleverantör med fokus på våra kunders behov nu och i framtiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobb@chsamuelsson.se

chsamuelsson.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CHRISTER L SAMUELSSON AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Christer L Samuelsson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons