Jobbsafari är en del avschibsted logo

Läser du konstruktion/arkitektur och vill jobba hos ett innovativt företag?

Läser du konstruktion/arkitektur och vill jobba hos ett innovativt företag?

StudentConsulting · Sundsvall · Ansök senast 9 maj

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är i en expansiv och intressant fas och söker därför nya förmågor. I en sammansvetsad organisation kommer du att få arbeta med kombinationen konstruktion, arkitektur och valfrihet och genom detta inspirera och skapa lösningar för kunderna.

Information om uppdraget:

Vår kund Anderstam Fjällhus skapar unika och kundanpassade kvalitetshus, med kvalitet och frihet, rejäla hus anpassade för tuffa klimat i vår vackra fjällvärld.

Vi arbetar med hög kundservice och ett ständig lösningsorienterat tankesätt. Du som kommer in och blir en del av vårt team kommer ha stor möjlighet att påverka rollen och arbetssätt. Vi söker nu dig som vill ha ett spännande och utvecklande extrajobb parallellt med dina studier Du gillar ansvar och drivs av att axla nya utmaningar. Som bygglovsritare plockar du upp våra kunders visioner och visualiserar detta med ritning och design. Som konstruktör på Anderstam Fjällhus är du den som skapar konstruktionslösningar i ett byggsystem för att förverkliga våra kunders husdrömmar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult med placering hos vår kund. Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vi ser långsiktigt på tillsättningen och du har minst ett år kvar av dina studier. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Holmer via e-post: ida.holmer@studentconsulting.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar ökar dina chanser i urvalsprocessen. Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Start för tjänsten är så snart som möjligt. Kontor och din arbetsplats ligger i centrala Sundsvall, vår produktionsanläggning ligger i Söråker.

Detta söker vi:

Vi skapar kompletta underlag för husproduktion, från A-ritningar, till konstruktionsritningar och beskrivningar. Vi söker en person som kan passa in i någon eller hela delen av denna produktion.

I rollen ingår det att skapa arkitektritningar, bygglovsunderlag, samt att konstruera kundanpassade hus och upprätta konstruktionshandlingar ut till produktionsanläggning, entreprenörer, bygglovsavdelningar, samt våra kunder. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. I ditt arbete ansvarar du för att det kundspecifika huset anpassas till aktuellt byggsystem samt gällande lagar och förordningar.

Till denna roll söker vi dig som läser en akademisk utbildning som ingenjör inom byggteknik eller till arkitekt. Du har ett brinnande intresse för problemlösning. Du studerar med en omfattning på minst 50 % och har minst 1 år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbete med nyproduktion av hus. Du har god datavana och kan administrera arbetet digitalt. Vi arbetar framförallt i Sketch-up pro, så du har med fördel god vana att arbeta i detta program. Du har god förmåga att planera ditt arbete, och arbeta med mot bestämda tidsramar. Du är en person som kan ta initiativ och uppskatta att få vara med på en resa och en utveckling av ett ungt bolag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons