Jobbsafari är en del avschibsted logo

Läsa, skriva/räkna pedagog, ev.speciallärare

Läsa, skriva/räkna pedagog, ev.speciallärare

Framtidskompassen Västra Ingelstad · Vellinge · Ansök senast 9 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Framtidskompassen i V Ingelstad är en F–9-skola med 450 elever (i snitt 23 elever/klass). Här arbetar vi i mindre klasser och vi uppnår goda resultat. Framtidskompassen ligger i en naturskön omgivning. Till skolan tar du dig lätt med bil och pendeltåg.

Vi vill anställa dig om…

* din nyfikenhet, på livet och lärande, är så stor att du vågar prova nytt.

* du älskar ditt yrke och känner stort engagemang för dina barn/elever.

* du har kort väg mellan en god idé och att genomföra den.

* konkret planering och samarbete tillsammans med andra pedagoger känns som en förutsättning för jobbet.

* du tycker det är otroligt viktigt att koppla in omvärlden i lärandet, och gör det.

* ett fortsatt eget lärande och utveckling av din yrkesroll är viktigt för dig.

* du är behörig och kunnig.

* devisen ”Vi är varandras arbetsmiljö” får dig att glädjas med och peppa dina kollegor, och be om hjälp när du behöver.


Vi söker en läsa, skriva/räkna pedagog ev. speciallärare inför skolstarten till vt-2021.

Vi söker dig med stort intresse för att ge elever stöd i sin första läs- och skrivinlärning och matematikinlärning. Du kommer genomföra direktarbete med elever både i grupp och enskilt.

Du har gedigen kunskap gällande elevers läs- och skrivinlärning samt matematik. Din uppgift är att, tillsammans med elevhälsan och all pedagogisk personal, utveckla arbetslagens elevhälsoarbete så att goda relationer, tydlig arbetsorganisation, lämpliga lärverktyg, arbetssätt och arbetsuppgifter används utifrån elevernas behov.


Som läsa, skriva/räkna pedagog använder du bl.a Skolverkets kartläggnings- och bedömningsmaterial men utför även andra screenings.

Det är viktigt att elevers kunskapsutveckling följs systematiskt i förskoleklass och lågstadiet. Som stöd för en likvärdig bedömning använder du nationella material.


Du kommer tillhöra Elevhälsan och kommer tillsammans med dem arbeta för att alla elever som behöver får ett stöd i sin kunskapsutveckling. Du kommer ingå i elevhälsoarbetet tillsammans med specialpedagoger,speciallärare, kurator, skolsköterska och rektor.


- Tjänsten är 80-100% och du får en semestertjänst för att kunna samverka med övriga elevhälsan.

- Tjänsten är riktad mot årskurs F-3.

- Vi ser gärna att du har kompetens att genomföra matematik, läs- och skrivkartläggningar av diverse slag.

-Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-6.


Vi erbjuder dig som anställd friskvårdsbidrag, olika arbetsredskap och arbetskläder. All personal hos oss har möjlighet att äta pedagogisk. Personalvård är viktig för oss och vi firar i vardagen med olika evenemang.


Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare kan påverka och ha inflytande över sin arbetssituation och har ett väl utvecklat samarbete kollegor emellan och vi har högt i tak.Framtidskompassen är en fristående skola i Vellinge kommun som vill arbeta för att ge alla elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Alla elever har framtidsdrömmar. Vi vill utveckla deras kvalitéer och talanger så att de kan bygga sig den framtid de önskar. Alla elever vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar! Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en kreativ, glädjefylld och stimulerande miljö.


(Vi har löpande rekrytering)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtidskompassen Västra Ingelstad

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Framtidskompassen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons