Jobbsafari är en del avschibsted logo

Larmtekniker

Safeteam · Stockholm

·

Ansök senast 4 juni (28 dagar kvar)

Vi söker tekniker inom passersystem och inbrottslarm till SafeTeam i Stockholm

SafeTeam växer – och nu behöver vi bli fler: låt inte den chansen passera dig förbi! Har du flerårig erfarenhet av installation eller service inom passersystem och inbrottslarm? Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Om jobbet

Du kommer främst att jobba med projekt och installation av inbrottslarm och passersystem samt till viss del CCTV. De fabrikat vi främst arbetar med är Axema, Aptus, RCO, Milestone, Axis, Power & NEO-serien samt SPC. Det här är ett jobb för dig som är intresserad av ny teknik, för inom larmbranschen kommer det ju ständigt nya produkter.

Du utgår oftast från hemmet när du börjar din arbetsdag. Utgår du från ett av våra kontor är det antingen från Rökerigatan 19 vid Globen eller från Fagerstagatan 18D i Spånga, Lunda industriområde.

På Rökerigatan får du sällskap av omkring 30 fantastiska kollegor: butikspersonal, regionchef, avdelningschefer, projektörer/projektledare och tekniker som utgår härifrån. I vår butik i Spånga är vi ett trevligt gäng på cirka 10 personer: butikspersonal, projektörer/projektledare och tekniker.

Båda arbetsplatserna kännetecknas av en härlig laganda och positiv stämning. Om du vill vara med och bidra till den kommer du att trivas hos oss!

Tjänsten kräver B-körkort. I denna roll erbjuder vi förmånsbil.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet inom passersystem, inbrottslarm eller CCTV. Du har god datorvana och minst ett par år i branschen. Detta är en tjänst med kort startsträcka och tjänsten kräver en självgående tekniker som kan lösa alla olika utmaningar som kan uppstå ute hos våra kunder.

Som person är du serviceinriktad och flexibel, ordningsam och ansvarskännande – och du jobbar lika gärna självständigt som i grupp. Du har lätt för att prioritera ditt arbete och kan hålla i flera projekt samtidigt.

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 4 juni.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till Regionchef Mattias Gustafsson 08-52238402, mattias.gustafsson@safeteam.se

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Safeteam

Placering

Stockholm