Larminstallatör

Boost Technical Power, Kista · Knivsta

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu behöver vi utöka personalstyrkan med en självgående och social tekniker. Har du bred erfarenhet av service och underhåll i bland annat passer- och larmsystem är detta en tjänst för dig.


I rollen planerar du självständigt ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Du har god samarbetsförmåga som gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra.För denna tjänst behöver du:

• gymnasieutbildning, till exempel El- och energiprogrammet med inriktning mot Elteknik

• erfarenhet av service och underhåll inom svagströmsinstallationer och säkerhetssystem

• B-körkort

• goda svenskakunskaper i tal och skrift samt goda kunskaper i engelskaHar du dokumenterad erfarenhet och certifikat är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Larminstallatör

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se


Kontaktinformation:

Janina Stålander

jobb.stockholm@boosttp.se

0737412000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power, Kista

Placering

Knivsta

Kontaktperson

BTP Sthlm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Larmtekniker i din ansökan