Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärbo HVB i Järna söker timvikarier

Lärbo HVB i Järna söker timvikarier

HVB · Södertälje · Ansök senast 31 mars (8 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärbo HVB i din ansökan

Har du erfarenhet inom psykiatri och svår psykiska ohälsa, ofta i kombination med NPF diagnoser såsom autism, aspberger och ADHD?

Linnea Omsorg, Lärbo HVB arbetar med ungdomar och unga vuxna i åldrarna 14-23.

Är du genuint intresserad av att arbeta i en HVB- verksamhet med ungdomar/unga vuxna som lever med olika slags psykosocial problematik såsom psykisk ohälsa, självskadebeteende, utåtagerande, begynnande missbruk och/eller kriminalitet, där diagnoser inom autismspektrumet och ADHD är vanligt förekommande. Ser du möjligheter i stället för svårigheter och vill göra skillnad? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst hos oss.

Som anställd hos oss på Linnea omsorg, Lärbo HVB är du en viktig hörnsten. Vi anser att det är tillsammans som ett "team" som vi kan göra skillnad.

Hos oss har du möjlighet att ge stöd till ungdomar med olika psykosociala problem. Utifrån varje persons genomförandeplan stöttar- och/eller hjälper du våra ungdomar vardagliga situationer såväl i boendet som på fritiden.

Du kommer att vara med i den dagliga planeringen för ADL samt aktiviteter, resor och motiverande samtal/behandlingsarbete. Du skall kunna känna dig bekväm med att vara behjälplig med personlig omvårdnad/hygien. I det dagliga arbetet är det viktigt att Du följer fastslagna rutiner och har en öppen dialog med såväl boende som med arbetskamrater. Dokumentation sker fortlöpande genom journalföring i dokumentationsprogrammet Rätt Spår.


Vem är du?

Vi ser att du som sökande har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen, ungdomar/unga vuxna i åldern 14-23.

Du är utbildad behandlingspedagog, socialpedagog, socionom, beteendevetare, mentalskötare eller motsvarande.

Erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande är även meriterande.

Du ska kunna hantera det svenska språket i både tal och skrift. Vi ser att du som person är lugn och trygg i dig själv samt är ansvarstagande, lyhörd och flexibel och klarar av att anpassa arbetssätt utifrån person och situation.

Du kommer att arbeta i en personalgrupp där Du förväntas kunna samarbeta samt att du likväl skall kunna arbeta självständigt.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Vi önskar att du bifogar ditt utbildningsbevis i samband med ansökan.

Timanställning med möjlighet till vikariat. Vi söker även dig som är intresserad av att arbeta under sommaren 2023.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan till:

ansokanlarbo@linneaomsorg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HVB

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Linnea Omsorg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärbo HVB i din ansökan

Dela jobbannonsen