Lärarvikarier

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 1 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en unik plats
nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med modern teknik.

Med respekt, glädje och delaktighet arbetar vi med våra fokusområden utbildning, miljö och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som
lärarvikarie innebär att du ibland med kort varsel blir inringd för att få ett uppdrag eller att du blir kontaktad dagen innan om en lärare till exempel ska på utbildning. Du kommer då att få en planering av den ordinarie läraren. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Förutom att arbeta i skolklass kan det även bli ak-tuellt att vikariera på fritids eller som resursperson i någon klass.

Vi söker dig
som har intresse för att jobba i skolan. Du kanske studerar och vill jobba extra och bara kan komma in ibland. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tyd-lig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna. Då kommunikationen med barn och elever är en viktig del av arbetet, krävs det att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som timvikarie har du möjlighet att prova på att jobba inom olika ämnen och verksamheter samt få nyttig arbetslivserfarenhet!

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Brunns skola
är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, cirka 30 minu-ters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F-3 med iPad och från 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot frilufts-liv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi
ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
är en behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse 2020.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2020
. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000