Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärarvikarier

ClockworkSkolbemanning & Rekrytering · Gävle · Ansök senast 30 sep.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vi har uppdrag på flera förskolor och skolor i Gävle och söker nu drivna lärarvikarier med erfarenhet för långtidsbemanning eller rekrytering. I arbetet kommer du ta ansvar för ditt uppdrag och skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar. Längden på uppdragen kan skilja sig åt, så även skolform. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän.

Din profil

Vi söker dig, legitimerad lärare, lärarstudent eller du med likvärdiga erfarenheter, till förskola, grundskola och gymnasium. Du har erfarenhet av undervisning och är väl insatt i styrdokumenten för respektive skolform. Som person är du välplanerad och strukturerad och har lätt för att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du trivs i förskolans eller skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?
Som lärare hos oss kommer du att arbeta som konsult ute på skolorna. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork Skolbemanning har en bakgrund som lärare eller förskollärare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal där du självklart blir inbjuden.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ClockworkSkolbemanning & Rekrytering

Placering

Gävle

Kontaktperson

Jonathan Boström

073 351 27 56

Dela jobbannonsen

Anmäl annons