Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärarvikarie

Humly · Katrineholm · Ansök senast 7 aug.

Heltid · Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app.

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker personer som drivs av att jobba med barn och ungdomar och som vill göra skillnad i skolor i och runt Katrineholm - hos oss kan du få ett givande extrajobb!

I ditt jobb så utgår du får vår app. Du anger inom vilka ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av att jobba - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag som matchar dig. Du väljer själv när och hur mycket du önskar jobba, det viktiga är att du kommer igång och utbildar. Hos Humly finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig från några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat. Detta gör att du får det perfekta extrajobbet som student eller kan förgylla barnens utbildning när du gått i pension. Jobbet är också givande för dig som är mellan två jobb, vill testa något nytt eller för dig som helt enkelt vill dela med dig av din kunskap.

Att jobba som utbildare är utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i Katrineholm
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humly

Placering

Katrineholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons