Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärarvikarie till grundskola åk 1-3

Lärarvikarie till grundskola åk 1-3

Lärarförmedlarna · Stockholm · Ansök senast 10 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att jobba i skolan kräver både pannben och passion. I gengäld får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden. Inte alltid enkelt men alltid utvecklande. Dessutom gör du en samhällsinsats!

På Lärarförmedlarna är vårt uppdrag att se till att dörren till klassrummet alltid står öppen - även när ordinarie lärare är sjuka eller behöver vara borta. Ett viktigt jobb där du gör skillnad för barn och unga varje dag.


Lärarförmedlarna är störst i Sverige på kvalificerade lärarvikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Just nu söker vi dig som vill jobba på uppdrag i förskola, som klasslärare på låg eller mellanstadiet, eller som ämneslärare på högstadiet, på gymnasiet och komvux. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig.


Så funkar Lärarförmedlarna

Med Lärarförmedlarna får du dela kunskap och erfarenhet - och samtidigt jobba lite enklare och friare. Du kan jobba från förskola till vuxenutbildning, mycket eller lite, ofta eller sällan. Uppdragen varar från några veckor upp till en termin (Vill du jobba på kortare uppdrag eller enstaka dagar? Då vill vi tipsa om vårt systerföretag; Pamoja). Du matchas alltid till ditt bästa uppdrag och behöver aldrig konkurrera med kollegorna om jobben. Det är tryggt för både dig och skolan.


Så funkar jobbet

I jobbet som lärarvikarie ingår att planera och genomföra undervisning. Dessutom ingår kontakter med kollegor och föräldrar. Jobbet hanterar du enkelt i vår smidiga app. På Lärarförmedlarnas lärwebb får du hjälp med färdiga planeringar och tips. När du behöver stöd är vi alltid nära; i chatten, på telefon eller mejl. Du får både en personlig kontaktperson och ett maffigt nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med.


Vad behöver du kunna?

Våra kunder älskar vår personal! Därför är vi noggranna när vi rekryterar. Du behöver vara utbildad lärare eller ha annan relevant utbildning och erfarenhet av undervisning. Vi tror att du är en skicklig pedagog som ser att jobbet också handlar om att entusiasmera och inspirera. Dessutom behöver du tala och skriva svenska (eller i vissa fall engelska), och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Och vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:)


Så söker du jobbet

Första steget i vår smarta rekryteringsprocess är ett jobbtest. I nästa steg ses vi i ett videomöte. Om vi är överens får du en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.


Om oss

Efter 20 år som specialister på lärarvikarier till skolan vet vi att varje vikarie från Lärarförmedlarna gör skillnad. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och självklart har vi kollektivavtal.

#jobbjustnu


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lärarförmedlarna

Placering

Stockholm

Kontaktperson

People Productions Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons