Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärarvikariat på Waldorfskolan i Karlshamn

Lärarvikariat på Waldorfskolan i Karlshamn

Waldorfskolan i Karlshamn · Karlshamn · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Karlshamns Waldorfskola är en fristående grundskola f – 9. Verksamheten drivs av Daggkåpans ekonomiska förening som också är huvudman för waldorfförskolan Daggkåpan. För närvarande finns ca 120 elever i klasserna f-9.

På Karlshamns Waldorfskola och på Daggkåpans förskola vistas barnen i en miljö som tillsammans med pedagogiken utgör grunden för vår helhetssyn på barnens lärande. Waldorfpedagogiken strävar efter att tilltala barnens alla sidor därför integreras teoretiskt, praktiskt och konstnärligt lärande. Vi har som alla waldorfverksamheter en tydlig estetisk inriktning med stort utrymme för musik, drama, konst och muntligt berättande. Något som profilera skolan ytterligare är vår No-inriktning. En dag varje vecka har eleverna No-dag, där minst halva dagen är utelektioner. Dessutom arrangerar vi varje läsår flera exkursioner och resor med No-inriktning varje år, bl.a. botanikexkursion för klass 5, geologiexkursion för klass 6 och en tvåveckors fjällresa för klass 8

Vi söker nu en mellanstadielärare, med anställningsdatum 1 maj. Vi söker dig som är behörig att undervisa på låg och mellanstadiet, gärna med ett par års erfarenhet. Vi värderar även specialintresse som exempelvis musik, friluftsliv, djur och natur, drama eller skapade verksamhet. Om du inte har waldorfpedagogisk utbildning förutsätter vi ett intresse och en nyfikenhet för att arbeta utifrån waldorfpedagogiken.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Waldorfskolan i Karlshamn

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Daggkåpan Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons