Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare, Vård och omsorg

Svea Education AB · Stockholm · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svea Education bedriver vuxenutbildning och erbjuder fristående kurser på gymnasial nivå samt yrkesutbildningar inom matematik, ekonomi, språk, barn och fritid samt vård och omsorg. Till Svea Education söker vi nu lärare till undersköterskautbildningen. Det är mycket meriterande om du har lärarlegitimation.


För dig som vill ta nästa steg i din karriär finns det i denna roll även möjlighet till ett förtroendeuppdrag, som innebär att arbeta systematiskt med kvaliteten och utvecklingen av ämnesområdet vid skolan. I rollen som vårdlärare arbetar du och dina kollegor i arbetslag med ansvar för undervisningen av en grupp elever både i klassrum och med individuellt språkstöd. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Leda och undervisa i vård- och omsorgsprogrammet.

Planera och dokumentera utbildningen.

Motivera varje elev till goda studieresultat.

Ta gemensamt ansvar för alla delar av verksamhet – en

verksamhet under uppbyggnad.

Aktivt bidra till enhetens/pedagogikens utveckling.

Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du en entreprenör, kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.


Som person är du också flexibel då vi arbetar i en föränderlig bransch där kraven och önskemålen kan skifta beroende på uppdrag. Du har god muntlig kommunikativ förmåga där du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten, små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för eleverna och anpassar dig till situationen. Du är strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor och som relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.


Vänligen skicka ditt personliga brev och CV till jobb@sveaeducation.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea Education AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Svea Education AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons