Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare Transport Timmerbilschaufför

Lärare Transport Timmerbilschaufför

ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB · Älvdalen · Ansök senast 24 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Mångårig yrkeserfarenhet inom branschen

Meriterande

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen - 1-2 års erfarenhet

Timmerbilschaufför- flerårig yrkeserfarenhet

Utbildning

Krav

Lärarbehörighet

YKB, C, CE, Kort för fordonsmonterad kran

(Saknar du rätt behörigheter men är intresserad av läraryrket är du välkommen att höra av dig för vidare dialog)

Meriterande

Eftergymnasial utbildning inom Transport

Instruktörsbevis TYA


Om jobbet

Vill du vara med och utbilda nästa generation inom transportbranschen?

Vi söker dig som har goda teoretiska och praktiska kunskaper inom timmertransporter och som gärna vill dela med dig av ditt kunnande till framtidens kollegor inom transportbranschen. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad och bidra till utveckling.

Vi söker nu en person som kommer att undervisa i både teoretiska och praktiska momenten inom timmertransporter.

Som lärare på gymnasiet behöver du ha god förmåga att strukturera ditt arbete, bygga relationer, skapa sammanhållning och bra samarbetsklimat i elevgrupperna. Det är viktigt att du är lyhörd för elevernas behov, förutsättningar och erfarenheter. Tillsammans med elever och kollegor och i samarbete med transportbranschen driver du utvecklingen framåt i utbildningen. Älvdalens Utbildningscentrum driver flera spännande utvecklingsprojekt.

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som yrkeslärare på kommer du att undervisa i kurser som exempelvis Yrkestrafik, Maskinell godshantering, Godstransporter-specialisering. I tjänsten ingår det att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet enskilt och tillsammans i arbetslaget. Samarbete och kommunikation med både lärarkollegor och personer med andra roller inom skolan ingår i ditt uppdrag. På vår utbildning är det en naturlig del att utveckla och bedriva undervisning med hjälp av simulatorer vilket innebär att du som lärare knyter ihop teori och praktik i dina övningar.

Till arbetsuppgifterna hör även mentorskap med bland annat utvecklingssamtal och föräldrakontakter. I din roll har du ett viktigt uppdrag att stimulera och motivera eleverna att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande.

Då vi som skola har ett nära samarbete med branschen är det självklart att du arbetar för att skapa och underhålla goda branschkontakter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med en ansökan!

OM OSS

Är du intresserad av att arbeta på en av Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Region Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium inom skog, transport och maskin samt naturturism. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske. Läs mer på www.alvdalen.com

Provanställning tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag är den 24/5 2021, men skicka din ansökan på registrator@alvdalen.com så snart som möjligt då rekryteringsprocessen pågår löpande.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB

Placering

Älvdalen

Kontaktperson

Älvdalens Utbildningscentrum AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons