Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare till Kommungemensamma särskilda undervisnings grupper

Lärare till Kommungemensamma särskilda undervisnings grupper

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 9 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

I grundskollärarens uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Grundskolläraren utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Grundskolläraren bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Grundskolläraren samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa årskurs 4-9 i sv, eng och idrott. Det är meriterande är om du även är behörig att undervisa i hemkunskap och/eller musik samt tidigare arbetat som lärare. Du känner dig trygg i att samundervisa i andra ämnen och med att undervisa i fler en än verksamhet. Du är särskilt skicklig på att bygga relation genom lärsituationer.

Som person är du prestigelös, flexibel och en problemlösare. Du möter dem du träffar med respekt och lyhördhet. Du samarbetar väl med kollegor och andra aktörer. Du arbetar lågaffektivt och förebyggande. Vidare måste du inneha B-körkort för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss inom särskilda undervisningsgrupper i Malmö. Vi erbjuder ett varierat uppdrag som legitimerad lärare, där du tillsammans med kollegor utveckla verksamheten. Du arbetar tillsammans med andra lärare, specialpedagoger, speciallärare och lärarassistenter. I elevgrupperna möter du 12-16 elever.

"Vi är en högspecialiserad lärmiljö som möter varje elev utifrån hens specifika styrkor och behov".

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Maria Zackrisson

070-8488929

Dela jobbannonsen

Anmäl annons