Lärare till årskurs F-3

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 20 okt. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Värmdö är en del av
Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare.

På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. Vi månar om att lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Därför stimulerar vi elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.
På Viks skola är vi indelade i arbetslag. Ett av arbetslagen är Studiegården som arbetar specifikt med specialpedagogiska insatser. Studiegården består av speciallärare och specialpedagog. Studiegården är också en plats dit elever kan komma för att arbeta i ett mindre och lugnare sammanhang. Här kan man också komma som personal för att få pedagogisk handledning. Nu vill vi utöka vår studiegård med en f-3 lärare för att säkra ett tidigt stöd för våra elever.

Rollen som
lärare i årskurs F-3 innebär att du undervisar elever i behov av särskilt stöd i årskurserna F-3. Du kommer tillsammans med klasslärare att ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de elever som du arbetar med. Vi tänker oss att din funktion även kan verka som en förstärkning då du även kan gå in och ta en klass i de fall klassläraren undervisar de elever som har behov av ett extra stöd.

Vi söker dig som
är legitimerad lärare för årskurs F-3. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn som utgår ifrån att alla elever kan och vill lyckas utifrån sina förutsättningar. Du har förmåga att motivera och skapa goda relationer. Du förväntas vara väl förtrogen med digitala verktyg, du är engagerad och vågar prova nya vägar för att ständigt förbättra och utveckla din undervisning.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Viks skola
är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Skolan har cirka 540 elever och 80 medarbetare. Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Vi har under de senaste åren arbetat systematiskt med inkluderande lärmiljöer. Som en fortsättning inom det området planerar vi under kommande läsår att utveckla ett mer ämnesövergripande arbetssätt i all undervisning.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000