Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare språkval spanska

Apolloniosskolan · Stockholm · Ansök senast 18 apr. (22 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. När eleven lämnar vår skola i årskurs 9 ska hen därmed vara redo för en högskoleutbildning. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat. Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska barn/elever, föräldrar och personal samverka kring jämställdhet, demokrati och allas lika värde. Vår värdegrund ska hållas levande genom att vara ständig diskussionspunkt för alla på skolan.

Vi söker dig som har gedigna kunskaper i ämnena och är engagerad och kan skapa förutsättningar för eleverna att nå målen med goda resultat. Du har goda kunskaper om skolans styrdokument och är noggrann i din dokumentation. Du har datavana och vilja/erfarenhet av att arbeta med datorn som verktyg i det pedagogiska lärandet.

Du arbetar målinriktat och har en god struktur i arbetet. Du har god kännedom om läroplanen och arbetar medvetet för att dina elever ska nå målen.

Du vill arbeta i arbetslag, är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta samt har förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och föräldrar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

tillträde: Snarast

sysselsättningsgrad: 20%

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apolloniosskolan

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Betaschool HB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen