Lärare som vill bli SÄLJARE - Majemaförlaget AB

Majemaförlaget AB · Värnamo

·

Ansök senast 17 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OBS! Förlängd ansökningstid.

Vi söker dig med lärarbakgrund och gärna med säljerfarenhet som vill arbeta för ett starkt och etablerat varumärke. Är du dessutom en nyfiken relationsbyggare med känsla för service, ja då vet vi att vi erbjuder ett stimulerande och utmanande jobb för dig.

Lärare? Ja, det är dig vi söker. Vi tror att den som lyckas bäst med denna uppgift är en person som själv har använt läromedel. Vi tror att du har några års erfarenhet som lärare. Vi tror också att du brinner för skolan och läraryrket, men ser det som en spännande möjlighet att bidra till en bra skolverksamhet på ett annat sätt. Vi tror också att du är nyfiken på att testa något nytt, kanske lockar försäljning, att resa i tjänsten och att besöka kollegor på andra skolor i en ny roll.

Att sälja läromedel till skolor i Sverige och representera Majemaförlaget är ett lite annorlunda men väldigt roligt säljjobb. Vi vill att du bygger förtroende och långsiktiga relationer. Vi vill att du är lyhörd och närvarande. Vi vill att du med kunskap och förståelse kan beskriva och presentera fördelarna med våra läromedel.

Självklart ser vi positivt på om du har erfarenhet av försäljning, kundservice eller liknande. Ska vi vara riktigt ärliga är det en drömkombination men vi tror också att personer med rätt intresse, driv och förutsättningar kan utvecklas.

Som säljare kommer du att planera, genomföra och följa upp dina kundbesök, mässor mm. Besöken kan vara spontana, bokade eller ibland ett planerat event där du träffar flera lärare. Din kreativitet och proaktivitet ser vi som din tillgång i att skapa vinnande och givande möten, event, spontanbesök mm. Rollen bygger på stort eget ansvar och initiativförmåga. Tjänsten innebär att både resor och övernattning förekommer.

Som person är du utåtriktad och nyfiken. Du gillar mötet med människor och har förmågan att bygga förtroende. Ditt tålamod är viktigt, ibland är det en lång process att sälja läromedel.

Välkommen med din ansökan eller slå oss en signal!

I denna rekrytering samarbetar Majemaförlaget med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson och Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Majemaförlaget AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01