Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare sökes!

HR Group Nordic AB · Hylte · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker lärare för kund!

Vill du arbeta på en skola med ett mycket lugnt arbetsklimat, trivsamma kollegor och glada barn?

Vår kund är en del av ett internationellt nätverk av skolor och de finns bl.a. i Danmark, Holland, Frankrike, USA, Storbritannien och Australien. Deras internationella motto är ”We develop learners who learn how to learn”. Sedan många år har digitaliserat lärande har varit en naturlig del av vår kunds undervisning. De bedriver undervisning från grundskola (årsk.3-9) till år 3 på gymnasiet.

Vår kund vill att du brinner för varje elevs optimala kunskapsutveckling och att du har en förmåga att bygga goda relationer med såväl elever och föräldrar, som med kollegor. Du strävar alltid efter att tillgodose varje elevs behov.

Din energi och flexibilitet för att hela tiden utvecklas och att ta dig an nya lärosätt och metoder för utveckling ser vår kund som viktiga egenskaper. Hos vår kund får du möjlighet att fokusera på undervisningen, i en lugn miljö, i små klasser. Hos dem får du förutsättningar att utvecklas som pedagog tillsammans med andra legitimerade lärarkollegor. Du kan få stöd från ett tillgängligt EHT-team med goda resurser och kompetenser. Vår kund erbjuder förmånliga arbetstider, goda arbetsvillkor och bra löneläge.

Hos vår kund använder de moderna pedagogiska metoder och verktyg, i nära samarbete i kollegiet. Du ges stor frihet i din pedagogiska gärning och hos vår kund får du också chansen att vara en del i deras globala nätverk, där de möter kollegor ifrån världens alla hörn och utbyter pedagogiska metoder och idéer.

Vi söker nu tre behöriga lärare:

Bild ca 33%

Lågstadielärare till åk 3, Heltid

Lärare till mellanstadiet, Heltid

Varmt välkommen med din ansökan.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så sök gärna redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HR Group Nordic AB

Placering

Hylte

Kontaktperson

Hr Group Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons