Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare samt Fritidspedagoger sökes

Lärare samt Fritidspedagoger sökes

Vikarielärare - Åkersberga med omnejd · Österåker · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Vikarielärare hjälper skolor att kvalitetssäkra undervisningen när ordinarie personal inte har möjlighet. Vikarielärare finns till för att alltid bedriva viktig och meningsfull undervisning som håller samma höga kvalitet som ordinarie lärares.


De flesta av våra medarbetare på Vikarielärare är legitimerade lärare med erfarenhet. Vi är erkänt professionella och skickliga med mycket goda referenser. Det är med hjälp av vikarielärare ni kvalitetssäkrar undervisningen när ordinarie personal inte finns på plats.


Vi förmedlar legitimerade lärare som kommer in och vikarierar och hjälper till när skolans egna pedagoger inte är där. Vi erbjuder undervisning, lektionsplanering, lpp-utformning, provrättning och annat som skolan kan behöva hjälp med av en legitimerad lärare med mycket goda referenser.


Vikarielärare får tack vare sin unika profil in stora mängder förfrågningar från skolor runt om i Stockholmsområdet.


Är du legitimerad lärare som söker efter nya utmaningar? Vill du ha större valmöjlighet, flexibla dagar och betalt för alla timmar som du faktiskt arbetar? Hos Vikarielärare ger vi dig möjligheten till allt detta. Du bestämmer själv när och med vad inom skolan du vill arbeta med.


Vikarielärare söker legitimerade lärare inom alla ämnen och årskurser. Vi söker dig som vill arbeta som lärarvikarie främst inom Skåne, Västra Götalandsregionen samt Stockholmsområdet. Vikarielärare tar sig an såväl längre som kortare vikariat där allt mellan planering, bedömning, undervisning och betygsättning kan ingå. Är du legitimerad lärare som söker efter nya utmaningar? Vill du ha större valmöjlighet, flexibla dagar och betalt för alla timmar som du faktiskt arbetar? Hos Vikarielärare ger vi dig möjligheten till allt detta. Du bestämmer själv när och med vad inom skolan du vill arbeta med.


Vikarielärare söker legitimerade lärare inom alla ämnen och årskurser. Vi söker dig som vill arbeta som lärarvikarie främst inom Stockholms området. Vikarielärare tar sig an såväl längre som kortare vikariat där allt mellan planering, bedömning, undervisning och betygsättning kan ingå.


Uppdragen riktar sig bland annat till dig som;

- vill tjäna lite extra pengar.

- brinner för undervisning men inte vill ha ansvaret för en klass/ämne ?

- är pensionär.

- på väg tillbaka från ett arbetsuppehåll.


Vi söker även nu även fritidsledare.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vikarielärare - Åkersberga med omnejd

Placering

Österåker

Kontaktperson

Glaveby Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons