Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare och vikarier

NTI-Skolan · Umeå · Ansök senast 11 dec.

Deltid · Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi erbjuder dig, lärare eller lärarstudent, en möjlighet till extrajobb där du får tillfälle att använda och utveckla din kompetens inom distansutbildning hos en av Sveriges främsta utbildningsanordnare inom distansutbildning.

Under höstterminen med start löpande söker vi vikarier i samtliga gymnasiala ämnen. Majoriteten av våra medarbetare utgår i från våra kontor i Umeå och Stockholm, men vi har lärare som arbetar från hela världen hos oss. NTI-skolan är Komvux på distans.

Som lärare på NTI-skolan är det din uppgift att undervisa och handleda elever på distans via Microsoft Teams och vår egen lärplattform OmniWay. Kurserna du undervisar i är skapade utifrån Skolverkets kursplaner och kunskapskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma uppgifter, svara på frågor via telefon och meddelanden samt genomföra muntliga uppgifter.

Arbetet på NTI-skolan är flexibelt och du har stora möjligheter att organisera och planera din arbetstid tillsammans med ansvarig rektor. Du ingår i ett arbetslag där det kollegiala lärandet är av stor vikt och är en av framgångsfaktorerna för NTI-skolan.

Vi värdesätter kvalitet, frihet och trygghet, både för våra elever och för vår personal. Detta resulterar i nöjda medarbetare och en hög rekommendationsgrad från våra elever.

Besök gärna vår webbplats för mer information om NTI-skolan.

www.nti.se

Vi ser fram emot din ansökan och anställer löpande!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NTI-Skolan

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons