Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare mot fritidshem/Fritidspedagog

BYÄNGSSKOLAN AB · Täby

·

Ansök senast 30 maj (21 dagar kvar)

Ansök via mejl

Byängsskolan är en fristående F-9 skola med ca 800 elever och över 90 anställda. Vi har även en Särskola för årskurs 1-9.

Skolan är centralt belägen i Täby och har ett gott rykte bland såväl elever som föräldrar. Det är goda kommunikationer till och från skolan. Vi har ambitiös och engagerad personal och skolan har under många år bedrivit ett systematiskt kvalitetsarbete. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som kännetecknas av ett öppet arbetsklimat. Vi driver också ett aktivt trygghetsarbete genom Olweusmetoden.

Från förskoleklass till år 3 och i särskolan erbjuder vi eleverna plats i vår fritidshemsverksamhet. Vår verksamhet utgår ifrån våra styrdokument och elevgruppens intressen och förmågor.

Vi arbetar för att ge barnen en känsla för jämlikhet, demokrati och för alla människors lika värde. Vi vill genom trygghet, respekt, värme och humor stödja barnen i deras sociala fostran. Med tydliga normer och ett öppet förhållningssätt kan vi vuxna vara goda förebilder. Genom att ge barnen tid och stöd både i den fria leken och med styrda aktiviteter kan vi hjälpa dem med konflikthantering och deras sociala utveckling.

Är det här något som du brinner för, sök tjänsten som lärare mot fritidshem/fritidspedagog hos oss.

Du kommer att ingå i en utvecklingsgrupp som tillsammans planerar, utför och följer upp arbetet med eleverna.

Vi rekryterar och anställer löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BYÄNGSSKOLAN AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Byängsskolan AB

Ansök via mejl