Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare med inriktning mot fritidshem Sorsele 100%

Sorsele kommun · Sorsele

·

Ansök senast 9 maj (Idag)

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2021/262-023 i din ansökan

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det. Sorsele är dessutom årets kulturkommun i Västerbotten 2018 och extra mycket händer därför även inom det området.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Vi söker nu under förutsättning att erforderliga beslut fattas en lärare mot fritidshem 100% till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på fritidshemmet Trollgrottan Blattnicksele.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Dina egenskaper:

Lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga. Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens/kvalifikationer - krav:

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Kunskaper i samiska är meriterande.

Varaktighet/arbetstid:

Heltid, Tillsvidare 100%, Tillträde 21-08-16 eller enligt överenskommelse.

Lön:

Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2021-05-09

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sorsele kommun

Placering

Sorsele

Kontaktperson

Sorsele kommun

Vid ansökan:Ange referens Dnr 2021/262-023 i din ansökan