Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare med inriktning 4-9, samt resurs åk 7-9 Strandskolan Idre

Lärare med inriktning 4-9, samt resurs åk 7-9 Strandskolan Idre

Älvdalens kommun · Älvdalen · Ansök senast 16 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning
Strandskolan i Idre är en F-9 skola som ligger i hjärtat av Idre, på skolan går ca 150 elever.

Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt. Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!

Vi söker dig som har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Du gillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevers behov. Du är engagerad i skolans kvalitetsarbete och du visar tydlighet och uthållighet i arbetet med mål och resultat.

Älvdalens kommun har i dagsläget tio förstelärartjänster.

För dig som är intresserad av friluftsliv är jobbet som lärare i Idre en chans att ha nära tillgång till fjällen och dess fantastiska natur och aktiviteter sommar som vinter!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt arbetslag med tydlig vi-känsla och ansvara för viss undervisning i ämnet idrott och hälsa samt resursundervisning. Mentorskap för en grupp elever ingår i uppdraget. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. Vi är en liten skola med stora ambitioner.

På vår skolgård finns stora ytor för fri lek, ishockeyplan, klätterställningar och gungor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad och kunnig i flera ämnen. Gärna legitimerad lärare i idrott och hälsa samt något annat ämne. Undervisningen i idrott och hälsa sker på mellan- och högstadiet. Arbetet som resurslärare sker i åk 7-9. Du kommer även att undervisa i Idrott och hälsa i Särna till och med åk 5.

Villkor
Intervjuer sker löpande.

Tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning vid rätt behörighet och när erforderliga beslut fattats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde 2021-08-09.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Älvdalens kommun

Placering

Älvdalen

Kontaktperson

Christin Lundberg

0251 - 31 511

Dela jobbannonsen

Anmäl annons