Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare med behörighet i musik

KROKOMS KOMMUN · Krokom · Ansök senast 18 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmo/Kvarnback arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmo/Kvarnback förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.

Hissmo/Kvarnback skolor har ca 220 elever i årskurs F-6. Vi är belägna i Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.

Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.


Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i musik. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elever i behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du behöver ha god förmåga att samarbeta och ser fördelen med att arbeta i team.


Kvalifikationskrav

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i musik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.


Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2020-01-18

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.


Fackliga företrädare nås genom kommunens växel

0640 161 00


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons